10.6.2022

Kylant energijos kainoms, bet ir dėl aplinkosaugos priežasčių, vis daugiau pastatų savininkų renkasi savo pastatus apšiltinti. Tačiau kokybiška izoliacija – tai gerai pariktų sprendimų visuma. Tai taip pat apima elektros izoliaciją. Deja, ir šiandien susiduriame su netinkamai parinktomis instaliacinėmis medžiagomis, dedamomis į izoliacinius sluoksnius. Šių neprofesionalių įrengimų rezultatas – per gana trumpą naudojimo laiką sugadintas fasadas, kurio vėlesnis remontas kainuoja brangiai ir dažnai neapsieina be matomai suremontuotų vietų.

Aukštos kokybės sprendimų montavimas šilumos izoliacijoje pagrindas yra teisingas ir tvirtas , pavyzdžiui, dėžutės po jungikliu, įtvirtinimas. Kitas svarbus dalykas yra šilumos praradimo sumažinimas kabelių įrengimo vietoje. Įvykdydami šiuos du pagrindinius reikalavimus užtikriname ilgą kabelių instaliacijos tarnavimo laiką, taip pat izoliaciją ir fasadą, esantį šalia šios instaliacijos.

KEFZ 80/VDZ - jungiamoji dėžutė su grąžtu ir galutine šilumos izoliacija

KEFZ 80/VDZ_KB - jungiamoji dėžutė su grąžtu ir galutine šilumos izoliacija   KEFZ 80/VDZ_KB - jungiamoji dėžutė su grąžtu ir galutine šilumos izoliacija

Įrenginiams montuoti apšiltintuose fasaduose nuo 80 mm šiltinimo sluoksnio storio. Tinka įprastiems izoliacijos tipams (polistirenui, mineralinei vatai). Montavimas taip pat ir galutinai apšiltintuose fasaduose. Jungiamosios dėžutės su sandariais membraniniais įvadais. Į komplektaciją įeina: laikiklis, laidų dėžutė, rankinio gręžimo rinkinys, montavimo instrukcijos, varžtai.

KEFZ 80/VDZ dėžutės komplekte yra daugkartinio naudojimo rankinis grąžtas, skirtas padaryti skylę dėžės KEFZ 80_KB montavimui.

MDFZ 80/VDZ - tvirtinimo plokštė su grąžtu prie galutinės šilumos izoliacijos

MDFZ 80/VDZ_KB - tvirtinimo plokštė su grąžtu prie galutinės šilumos izoliacijos   MDFZ 80/VDZ_KB - mounting plate with drill to final thermal insulation

Įrenginiams (daviklių, kamerų ir kt.) montuoti apšiltintuose fasaduose nuo 80 mm šiltinimo sluoksnio storio. Tinka įprastiems izoliacijos tipams (polistirenui, mineralinei vatai). Montavimas taip pat ir galutinai apšiltintuose fasaduose. Montavimo plokštė tinka varžtams su skersmeniu. nuo 4 iki 5 mm. Nuolatinė apkrova 15 N. Į komplektaciją įeina: varžtų laikiklis, montavimo plokštė, rankinio gręžimo rinkinys, montavimo instrukcijos, varžtai.

Montavimo plokščių rinkinyje MDFZ 80/VDZ yra daugkartinio naudojimo rankinis grąžtas, skirtas padaryti skylę montavimo plokštės montavimui MDFZ 80_KB.